به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حسین القوری مقدم صبح سه شنبه در بازدید از مناطق سیلزده استان از رعد و برق، شدت بارندگی و آبگرفتگی منازل مسکونی و تاسیسات آبرسانی به عنوان عوامل بروز خسارت یاد کرد و اظهار داشت: بیشترین خسارات وارده به تاسیسات و مجتمعهای آبرسانی بر اثر بارندگی از شهرستان قاین گزارش شده است.
وی گفت: بر اساس گزارش مدیران آب و فاضلاب روستایی شهرستانها میزان خسارات وارده که عمدتاً سوختن پمپ بر اثر رعد و برق، تخریب خطوط انتقال و شبکههای توزیع، آبگرفتگی منازل مسکونی و حوضچه های کنتور، تخریب چشمه ها، قنوات و تخریب جاده های دسترسی بوده است در شهرستان قاین هشت میلیارد و 800 میلیون ریال، بیرجند سه میلیارد و 42 میلیون ریال، سرایان 220 میلیون ریال، سربیشه 145 میلیون ریال و درمیان 400 میلیون ریال اعلام شده است.
معاون بهره برداری آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی گفت: اگرچه در شهرستانهای فردوس، بشرویه و نهبندان خساراتی به شبکه های آبرسانی گزارش نشده است ولی برابر اطلاعات واصله اکثر جادههای دسترسی تأسیسات آبرسانی روستایی بر اثر بارندگی تخریب شدهاند که باید مرمت و بازسازی شوند.
القوری مقدم ضمن شکرگزاری بدرگاه خداوند متعال از نزول رحمت الهی، خسارات وارده را در برابر فواید آن بسیار ناچیز دانست و افزود: در نخستین ساعات بروز سیل تمام پرسنل شهرستانها به حالت آماده باش در آمدند و همچون روزهای کاری و شاید با علاقه بیشتر برای خدمت به روستاییان در محلهای کار حضور یافتند و برای رفع عیب شبکهها به مناطق روستایی اعزام شدند.
وی تصریح کرد: همزمان با اعزام همکاران برای رفع اتفاقات، 9 دستگاه تانکر که دو دستگاه از شهرستانهای سرایان و فردوس اعزام شده بودند، تأمین آب مناطق آسیب دیده را عهده دار شدند.
نظر شما